Koffiemachine kantine

 

Met een koffiemachine in de kantine kan iedereen een lekker kopje koffie pakken. Je hebt de keuze uit verschillende zetsystemen, van koffiemachines met een bonenmaler tot machines waarmee je ook in een handomdraai een kopje thee zet. Van americano tot cappuccino of een luxe latte, met een veelzijdige koffiemachine zet je altijd het ideale bakkie.

 

Goede koffiemachine kopen

 

Nederlanders drinken veel koffie en kunnen een lekker kopje koffie dan ook zeer waarderen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat bijna de helft van alle werknemers in Nederland zegt dat een goede kop koffie helpt bij de productiviteit. Maar liefst 58% kan niet zonder koffie op het werk. Nederlanders drinken gemiddeld vier koppen koffie per dag tijdens de werkdag. Het is dus belangrijk om een goede koffiemachine te kopen voor in de kantine. Je wilt immers dat jouw werknemers tevreden zijn en een goede bak koffie resulteert zelfs in een toename van de werkprestaties! Ook voor in de sportkantine of clubhuis is een koffiemachine kantine onmisbaar.

 

Vele keuzemogelijkheden

 

Vroeger was de keuze voor een koffiemachine nog beperkt, want je kwam altijd uit op de filtermachine. Tegenwoordig heb je gigantisch veel keus. Welke koffiemachine het meest geschikt is voor jouw kantine hangt af van je eigen wensen en behoeften. Hoeveel mensen maken er bijvoorbeeld gebruik van het apparaat? En welke keuzemogelijkheden vind je allemaal belangrijk? Daarnaast is prijs ook geen onbelangrijke factor. Bij moderne koffiemachines voor de kantine kun je zelf de intensiteit en smaak van de koffie bepalen en is het mogelijk om met een druk op de knop lekkere melkspecialiteiten te maken. De vraag naar speciale koffiebereidingen zoals een latte macchiato groeit, waardoor de koffiemachines steeds geavanceerder worden.

 

Geavanceerde koffieservice

 

Veel bedrijven bieden een speciale koffieservice als je een professionele koffiemachine aanschaft. Zo profiteer je bijvoorbeeld van gratis installatie op locatie en krijg je een uitgebreide gebruikersuitleg over het apparaat. Ook is het mogelijk om koffie en bijproducten mee te laten leveren of een abonnement af te sluiten, zodat je nooit zonder koffie komt te zitten. In het geval van een storing wordt deze op werkdagen binnen 24 uur opgelost. Daarnaast kun je bij sommige aanbieders profiteren van een gratis telefonische helpdesk en gratis service en onderhoud de eerste paar maanden na aanschaf. Hierdoor word jij volledig ontzorgd en kun je met volle teugen genieten van een kop verse koffie.

 

Write Your Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Archieven

Categorie├źn

Meta