Autogarage Veldhoven

 

De belangrijkste eis aan je auto is dat deze veilig is. Het is niet alleen vervelend als je auto je onverwachts in de steek laat, maar ook gevaarlijk. Regelmatig onderhoud is dus van belang. Door jouw auto preventief te laten onderhouden bij de autogarage hou je jouw wagen in optimale staat. Tijdens de onderhoudsbeurt worden waar nodig onderdelen vervangen en verschillende zaken goed gecontroleerd.

 

Auto naar de garage voor onderhoud

 

Het is slim om de auto in ieder geval één keer per jaar naar de garage te brengen voor een onderhoudsbeurt. Een goede monteur kan tijdens het onderhoud ook zien welke reparaties er aan zitten te komen, waardoor je niet verrast wordt en preventief actie kunt nemen. Hierdoor houd je grip op je kosten en wordt de kans een stuk kleiner dat je plotseling stil komt te staan. Wees bij het wegbrengen van je auto duidelijk over de reparaties of het onderhoud dat je uitgevoerd wilt hebben. Ook is het verstandig om de garagist te vragen om je te bellen als het onderhoud boven een bepaald bedrag uitkomt, zodat je hier even over na kunt denken.

 

APK bij de garage

 

Tijdens de APK, wat staat voor Algemene Periodieke Keuring, wordt er gekeken of jouw auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Door de keuring wordt er voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan doordat jouw auto of personenbusje te onveilig is om nog aan het verkeer deel te nemen. Ook wordt het milieu beschermt door deze keuring, doordat auto’s en bussen die teveel schadelijke gassen uitstoten niet door de keuring komen. Een nieuwe benzine auto moet na vier jaar voor het eerst APK gekeurd worden, voor een dieselauto is dit na drie jaar. Je kunt jouw auto bij verschillende garages in Veldhoven laten keuren. Bij iedere door het RDW erkende autogarage en keuringsstation kun je jouw auto laten keuren. Deze bedrijven zijn te herkennen aan een oranje sticker met daarop: ‘RDW erkend; APK lichte voertuigen’.

 

De kwaliteit van de auto wordt gegarandeerd

 

Een voordeel van regelmatig onderhoud dat wordt uitgevoerd bij een professionele autogarage Veldhoven is dat jouw auto makkelijker verkoopbaar is op het moment dat je deze wilt verkopen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren en al het onderhoud en de reparaties op te laten schrijven kun je dit aantonen bij de verkoop. Zowel dealers als particuliere autokopers letten hierop.

Write Your Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Categorieën

Meta