Lunchen Vianen

 

Lunchen in Vianen hoeft er niet de oorzaak van te zijn dat jij ondertussen al heel wat kilo’s aangekomen bent. Want sinds je werkt in Vianen, staat er elke dag lunchen in Vianen samen met je gezellige collega’s op de rol. En dat merk je wel, bijvoorbeeld aan de broeken die nu toch wel behoorlijk strak gaan zitten ondertussen.

 

Lunchen in Vianen hoeft beslist niet ongezond te zijn, integendeel zelfs

Je at altijd gewoon uit je broodtrommeltje, tot je in Vianen kwam te werken dus. Daar was het de gewoonte om elke middag te gaan lunchen in Vianen, waar je tal van gelegenheden hebt waar je de heerlijkste lunches voorgezet krijgt. En ach, soms doe je niet ingewikkeld en blijkt dat ze ook in Vianen heerlijke uitsmijters bakken en dat de kroketten op een sneetje wit er ook al heerlijk zijn. Lunchen in Vianen hoeft echter niet ongezond te zijn. Je kunt er namelijk ook prima gezond lunchen. En ook een gezonde lunch smaakt prima in Vianen.

 

Vraag jezelf af of lunchen in Vianen nou echt elke dag beslist noodzakelijk is

Je zou je allereerst eens af moeten vragen of ergens lunchen in Vianen nou echt elke dag nodig is. Plan tenminste twee balansdagen per week, om zo te voorkomen dat je nog meer groeit. Verder is het heel simpel; in plaats van wit brood als je gaat lunchen in Vianen, vraag je naar volkorenbrood. Dat scheelt al heel erg veel. Je neemt niet langer een glas fris bij de lunch en vraagt gewoon een salade waarbij de dressing apart geserveerd wordt. Zo bepaal je zelf hoeveel van die dressing je neemt en of je er überhaupt gebruik van maakt. Bovendien vraag je een stuk fruit, of neem je die mee van huis. Laat de soep tijdens het lunchen in Vianen ook achterwege en wees je gewoon bewust van wat je eet.

 

Ga met de benenwagen, krijg je in elk geval wel je beweging

Nog een tip. Je hebt als je wilt lunchen in Vianen diverse mogelijkheden. Kies ervoor om steeds bij die gelegenheid te lunchen die het verst van je werkplek gelegen is. Vervolgens ga je met de benenwagen naar deze gelegenheid. Zo krijg je in elk geval de nodige beweging en loop je er na de lunch op de terugweg al meteen weer een paar grammetjes af. Want zo gaat dat als je weer wat gewicht wilt verliezen; alle kleine beetjes helpen.

 

Write Your Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Archieven

Categorieën

Meta