car wrap

Een veelgehoorde uitspraak is dat smaken verschillen. En dat geldt niet eens alleen voor verschillende mensen. Door de jaren heen kan ook je eigen smaak drastisch gaan veranderen. Zo kan het dus voorkomen dat je in het verleden een prachtige auto hebt aangeschaft, maar inmiddels bent uitgekeken op de kleur waarin je hem destijds gekozen hebt. Wanneer de auto verder nog helemaal in orde is, kun je hem laten overspuiten. Dit is echter een prijzige aangelegenheid. Je kan ook op zoek gaan naar een occassion in een andere kleur, maar dat heeft ook risico’s. Een relatief nieuwe techniek die nog niet zo bekend is bij veel consumenten is de car wrap.

Kleur van je auto veranderen

Via marktplaats of autoplatformen kun je online of bij de dealer van jouw merk op zoek gaan naar een nieuwe of tweedehands auto. Soms ben je andere aspecten van je auto ook zat en dan kan het lonen om te gaan voor een ander, nieuwer model. Maar wanneer je alleen overweegt om je auto in te ruilen omdat de kleur je niet meer aanstaat, wacht dan nog heel even.

Wanneer je auto nog als een zonnetje rijdt, kun je je allerlei problemen op de hals halen wanneer je op zoek gaat naar een occassion van het zelfde model maar in een andere kleur. Jij weet hoe jouw auto nu presteert, maar je weet niet of er niet allerlei addertjes onder het gras zitten bij het model dat je er voor in de plaats neemt. Het zou extra zonde zijn als je straks bedrogen uitkomt, puur omdat je een goed rijdende auto inruilde om zijn kleur.

Een veel betere oplossing is het veranderen van de kleur van je huidige auto. Dat kun je doen door je auto te laten overspuiten, maar dat is een prijzige en tijdrovende aangelegenheid. Een betere oplossing is de car wrap.

Wat is een car wrap?

‘Wrap’ is het Engelse woord voor inpakken. Combineer dat met ‘car’, oftewel auto, en het woord spreekt voor zich. Bij een car wrap wordt je auto grondig schoongemaakt en daarna ingepakt in een hoogwaardig folie. Je kunt delen van je auto laten inpakken, zoals bijvoorbeeld het dak en de zijspiegels, maar je kunt ook kiezen voor een volledige car wrap.

Voordelen van carwrapping

Carwrapping heeft als groot voordeel dat je zowat iedere kleur en elk motief kunt kiezen om je auto in te laten inpakken. De mogelijkheden zijn groter dan wanneer je best gebonden aan verkrijgbare soorten lak. Daarnaast beschermt de car wrap de oorspronkelijke lak van de auto tegen krassen en ander letsel. Dat heeft op de lange termijn natuurlijk een positief effect op de waarde van je auto

Write Your Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Categorieën

Meta