auto laten wrappen

Ben je uitgekeken op de kleur van je auto of is de lak vaal geworden? Het overspuiten van je auto kan een tijdrovend en zeer kostbaar klusje zijn, dus dat valt voor veel mensen af. En wanneer de auto, op de staat van de lak na, nog helemaal naar wens is, wil je het liefst ook niet op zoek naar een nieuwe auto. Toch hoef je niet rond te blijven rijden met de ergernis van een auto die eigenlijk niet meer aan je wensen voldoet. Een relatief onbekende techniek die op dit moment een opmars geniet is het laten inpakken van je auto in een hoogwaardig folie. Ofwel; je kunt je auto laten wrappen!

Wat is auto wrappen precies?

Nadat het oppervlak van je auto grondig is schoongemaakt, wordt er een hoogwaardig vinylfolie aangebracht op de auto. Bij die proces worden onderdelen zoals de bumpers, maar ook handvatten en merklogo’s tijdelijk van de auto gehaald om de folie goed te kunnen aanbrengen. Nadien worden deze onderdelen weer op je auto gemonteerd en is het alsof je auto nooit in een andere kleur heeft bestaan.

De voordelen van je auto laten wrappen

Het folie waarin je je auto laat wrappen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven en ook kun je er diverse personalisaties in kwijt. Je auto laten wrappen beschermt de oorspronkelijke lak tegen krassen en andere schade. Mocht je je auto dan een keer inruilen, krijg je er een hogere prijs voor terug omdat de lak van de auto nog in zulke goede staat is. Een ander groot voordeel is dat het proces omkeerbaar is. Wanneer je na een tijdje toch weer uitgekeken bent op de nieuwe look van je auto, kun je het vinylfolie er weer af laten halen en eventueel ervoor kiezen om je auto te laten wrappen in een nieuwe kleur.

Je bedrijfsauto voorzien van een car wrap

Je auto laten wrappen brengt een scala aan mogelijkheden met zich mee. Dit geldt voor particulieren met een steeds wisselende smaak, maar met name ook voor ondernemers. Je auto is je visitekaartje, of je nu vaak in de file staat, of vaak staat geparkeerd op drukke locaties. Het personaliseren van je auto voor zakelijk gebruik is dan een logische stap. Kies je ervoor om je auto te laten wrappen, dan zijn je mogelijkheden eindeloos. Je kunt je bedrijfsnaam, logo en contactgevens zoals je website en telefoonnummer laten drukken op de folie, maar daar stopt het niet. Je kunt je auto van een geheel nieuw design voorzien, als je dat wil. Denk bijvoorbeeld aan een design waarbij je de linkerkant een andere kleur geeft dan de rechterkant, of ga voor opvallende racestrepen. Het voordeel van een car wrap is dat het duurzaam is, maar niet blijvend hoeft te zijn als jij dat niet wil. Wanneer je dus onverwachts van bedrijfsnaam wisselt of je contactgegevens aanpast, kun je dit ook laten wijzigen in de car wrap.  Bedrijven die zijn gespecialiseerd in het wrappen van auto’s voor particulier en zakelijk gebruik, denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Write Your Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Categorieën

Meta