Makelaar Voorburg

Heel veel mensen verhuizen nu van de Randstad naar het oosten van het land. Veel gehoorde redenen zijn rust, een huis met een groot oppervlakte voor minder geld en een groene omgeving. Vaak gaan die dingen samen. Het lijkt wel alsof het westen van het land steeds meer mensen verliest, omdat men graag meer op zichzelf wil zijn. Het advies is wel om even twee keer na te denken voordat je de Randstad verlaat. De rust in het oosten is erg fijn, maar het westen heeft ook zeker zijn voordelen. Wil je weten welke dat zijn? Wij hebben 5 voordelen van de Randstad voor je op een rijtje gezet. 

#1 Het is wel degelijk groen 

Er zijn voldoende bossen en groene gebieden. Als je graag tussen de bomen woont, dan moet je wel wat beter zoeken in de Randstad. Maar onmogelijk is het zeker niet! Wat dacht je van de Bollenstreek? Je woont dan ook nog eens vlakbij het strand en de bollenvelden. Vraag naar de makelaar Voorburg wat jouw mogelijkheden zijn. Je droomhuis is vast dichterbij dan je denkt. 

#2 Faciliteiten zijn zeer dichtbij 

In de Randstad is echt alles letterlijk een half uurtje van je vandaan. Dit geldt voor scholen, universiteiten, ziekenhuizen, stadscentra en grote kantoren. Als je aan de ring van een stad woont hoef je waarschijnlijk niet heel ver te reizen. Dat is ideaal. In het oosten kan dat nog wel eens anders zijn. Als je in een stad woont ben je niet lang onderweg, maar als je vanuit een dorpje moet komen waarschijnlijk wel. 

#3 Veel werkgelegenheid 

In de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Schiphol en Den Haag zijn veel grote bedrijven. Dat zorgt dus ook voor veel werkgelegenheid. In de Randstad kom je dus snel aan een baan. In het oosten of uiterste noorden van het land kan dit nog wel eens anders zijn. Bedenk dus goed of je die luxe wel wil opgeven. Het is niet fijn om elke dag uren te reizen naar je werk. 

#4 Goede verbindingen met het openbaar vervoer

Vooral in de grote steden zijn er meerdere manieren waarop je kan reizen. Alleen al in Amsterdam heb je de mogelijkheid op de tram, metro, bus, trein en huurfiets. In Rotterdam geldt precies hetzelfde. Ook tussen de steden liggen goede verbindingen met de trein. Je hebt daar dus alles binnen handbereik. Dat is eigenlijk ook wel lekker!

#5 Grote steden 

In de Randstad liggen de drie grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Hier haal je je hart op wat betreft shoppen, uitgaan en leuke koffietentjes bezoeken. Je komt daar dus ook heel makkelijk met het openbaar vervoer. 

Waar woon jij graag? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel. 

Write Your Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Categorieën

Meta