haventaxi

Staat een bezoek aan de Rotterdamse haven op de planning? Royal Class Taxi Service brengt je graag. Boek nu op onze site de haventaxi naar Rotterdam. We garanderen je een comfortabele reis naar je bestemming tegen een schappelijk tarief.

Kies voor de kwaliteit van Royal Class Taxi Service

Al vanaf dag één van ons bestaan is het leveren van een topservice onze prioriteit. We zijn gevestigd in Rotterdam, en maken vele vervoersbewegingen in de omgeving. Onze chauffeurs kennen de omgeving dan ook op hun duimpje. Dat maakt het nemen van een taxi een stuk ontspannender reizen dan wanneer je met eigen vervoer zou gaan. Veel van onze klanten die naar de havens willen, kiezen dan ook voor het gemak van onze haventaxi in Rotterdam. Of je er nu moet zijn voor een zakelijke afspraak of privé – met onze luxe en veilige taxi ben je er stipt op tijd. Onze ervaren en gekwalificeerde chauffeurs staan bekend om hun professionaliteit en klantgerichtheid. Bovendien staan zij 24/7 voor je klaar. Kies je voor Royal Class Taxi Service, dan kies je voor comfort en kwaliteit.

Onze extra service

Bij Royal Class Taxi Service is het mogelijk om je zakelijke ritten op rekening te rijden. We sturen je dus pas achteraf een factuur. Ook is vervoer met grote groepen geen probleem. In het online boekingsformulier kun je bijvoorbeeld een taxi tot acht personen reserveren. 

Uiteraard rijden wij ook op allerlei andere bestemmingen buiten de Rotterdamse haven. We kunnen je bijvoorbeeld afzetten bij verschillende luchthavens. Wat dacht je van Schiphol, Rotterdam Airport of zelfs Eindhoven? Overige adressen in de omgeving zijn eveneens een optie. Waar je ook heen moet en wanneer: Royal Class Taxi Service staat voor je klaar op het afgesproken tijdstip, om je ontspannen van A naar B te vervoeren.   

Goed om te weten: we werken met vaste, lage tarieven. Deze vind je terug op onze website. Zo weet je van tevoren de precieze prijs van jouw rit. Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk, dus kies vooral voor wat jou het beste uitkomt. Zo kun je bij ons pinnen of met cash betalen, maar accepteren wij ook je creditcard.

Zo boek je onze haventaxi Rotterdam

Via onze website kun je heel gemakkelijk direct de haventaxi naar Rotterdam boeken. We zijn daarnaast ook telefonisch en per e-mail te bereiken. Kom dus gerust met ons in contact als je nog vragen of specifieke wensen hebt.

Write Your Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archieven

Categorieën

Meta